10X SINGLE CELL

10X Single Cell RNA-seq er den nyeste generation af NGS-sekventeringsteknikker, som muliggør analyse af transkriptomer, celleoverfladeproteinprofiler, immunklonotype, antigenspecificitet, kromatintilgængelighed ect. på celle-for-celle basis.
Denne 10X-teknik anvender emulsionsdråbegenerering, hvilket sikrer, at alle fragmenter genereret inden for den samme dråbe deler en fælles stregkode. Et massivt mangfoldigt stregkodebibliotek leveres med 10X-sættet, og 10X-teknikken tillader stregkodning og opdeling af tusindvis af individuelle celler inden for få minutter.


TEKNIKKEN KAN BRUGES TIL:

Single Cell Transcriptome Profiling: En 3'-genekspressionsanalyse med multiomiske evner til at profilere titusindvis af celler og udforske for eksempel den cellulære heterogenitet, celleskæbner, biomarkører osv.

Single Cell Immune Profiling: En multiomisk løsning til at analysere fuldlængde, parrede B-celle- eller T-celle-receptorer, overfladeproteinekspression og antigenspecificitet i kombination med genekspressionsanalyse, alt sammen fra en enkelt celle.

Single Cell ATAC-sekventering: En multiomisk løsning til at afdække genregulerende mekanismer ved samtidig analyse af genekspressionsprofilen og kromatintilgængeligheden i den samme celle.

Målrettet genekspressionsanalyse: Profilering af et defineret sæt af transkripter fra enkeltceller for at reducere omkostningerne og samtidig øge antallet af prøver eller øge sekventeringsdybden med tilpassede, omfattende genpaneler.

TEST SPECIFIKATIONER

10x Genomics technique is developed by Chromium Next GEM Technology

Chemistry: Next GEM Technology

Hardware: Chromium Controller Microfluidics Instrument + Novaseq 6000 Sequencing instrument